Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g pine nuts
- 1 garlic clove
- 20 g fresh basil leaves
- 40 g olive oil
Chicken Orzo Pasta
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g leeks, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 400 g chicken breasts, skinless, diced (3 cm)
-
1
heaped tsp chicken stock paste
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g water
- 1 tsp salt
- 100 g frozen green peas
- 250 g orzo
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2611.9 kJ / 624.3 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 700.6 mg
Alternatieve recepten
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Sausage and Bacon Casserole
50 mnt
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Orzo pasta with chicken and pesto
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50 mnt
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 mnt
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min