Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g pine nuts
- 1 garlic clove
- 20 g fresh basil leaves
- 40 g olive oil
Chicken Orzo Pasta
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g leeks, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 400 g chicken breasts, skinless, diced (3 cm)
-
1
heaped tsp chicken stock paste
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g water
- 1 tsp salt
- 100 g frozen green peas
- 250 g orzo
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2611.9 kJ / 624.3 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 700.6 mg
Alternatieve recepten
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Orzo pasta with chicken and pesto
30 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min