Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g parsnips, cut in pieces (3 cm)
- 60 g onion, quartered
-
50
g unsalted butter, diced
of olive oil - 1 tsp curry powder (e.g. Madras)
-
750
g liquid vegetable stock (see tip)
of liquid chicken stock - ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g double cream (optioneel)
- 60 g croutons (optioneel)
- 1 heaped Tbsp fresh chives, snipped in lengths (3 mm) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 691.4 kJ / 165.3 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 275.9 mg
Alternatieve recepten
Creamy tomato soup
30min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Celeriac and Apple Soup
55min
Spiced Red Cabbage
1h 10 min