Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 160 g onions, quartered
- 100 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 200 g red split lentils
- 2 dried bay leaves
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
800
g vegetable stock
of 800 g chicken stock - 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 486 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Lentil Soup
40min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min
Danish Split Pea Soup
1h
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Chickpea soup with spinach
40min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Chickpea soup with spinach
40min
Tuscan Bean Soup
50min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min