Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g lentils
of rice - 2 garlic cloves
- 50 g onions, quartered
- 200 g red peppers, quartered (approx. 2 peppers)
- 50 g olive oil
-
400
g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
of tinned chopped tomatoes - 400 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ground black pepper, for sprinkling
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 784 kJ / 187.4 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 483.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy tomato soup
30 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Carrot and Coriander Soup
25 mnt
Carrot and Coriander Soup
25 mnt
Creamy Courgette Soup
25 mnt
Curried Carrot And Ginger Soup
50 mnt
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Creamy Pepper Soup
20min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 mnt
Curried Parsnip Soup
30 Min