Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g cauliflower, cut in florets (3 cm), stalks removed
- 20 g olive oil
- 120 - 150 g onions, quartered (1 onion)
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
-
1
red chilli, or to taste, halved, deseeded if desired
of ¼ tsp chilli powder, or to taste - 2 tsp cumin seeds
- 3 tsp curry powder
- 600 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 60 g tomato purée
- 500 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g fresh spinach leaves
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1021.2 kJ / 244.1 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 428.7 mg
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Sweet Potato Curry
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegetarian Chilli
35min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min