
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g cauliflower cut in florets (3 cm), stalks removed
- 20 g olive oil
- 120 - 150 g onions quartered (1 onion)
- 2 - 3 garlic cloves to taste
-
1
red chilli or to taste, halved, deseeded if desired
(optioneel)
of ¼ tsp chilli powder or to taste (optioneel) - 2 tsp cumin seeds
- 3 tsp curry powder
- 600 g sweet potatoes peeled, diced (3 cm)
- 60 g tomato purée
- 500 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g fresh spinach leaves
- ½ tsp fine sea salt or to taste
- 1 pinch ground black pepper or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 244.1 kcal / 1021.2 kJ
- Eiwitten
- 7.2 g
- Vetten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vezels
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Natrium
- 428.7 mg