Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
TM6 TM5

Lentil and Vegetable Bolognese Sauce

4.2 (174 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g red split lentils
  • 700 g water
  • 80 g onions, quartered
  • 1 Tbsp olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 400 g tomatoes, tinned
  • 150 g courgettes, sliced
  • 50 g button mushrooms, halved
  • 2 - 3 Tbsp tomato purée, to taste
  • ½ tsp dried oregano
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 3 sprigs fresh basil leaves, finely sliced

Voeding
per 1 portion
Calorieën
841 kJ / 201 kcal
Eiwitten
11.7 g
Koolhydraten
28 g
Vetten
4.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten