Lentil and Vegetable Bolognese Sauce

Lentil and Vegetable Bolognese Sauce

4.2 229 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • red split lentils
    150 g
  • water
    700 g
  • onions quartered
    80 g
  • olive oil
    1 Tbsp
  • garlic cloves
    2
  • tomatoes, tinned
    400 g
  • courgettes sliced
    150 g
  • button mushrooms halved
    50 g
  • tomato purée to taste
    2 - 3 Tbsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh basil leaves finely sliced
    3 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 11.7 g
Calorieën 841 kJ / 201 kcal
Vetten 4.7 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...