Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 75 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 75 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 100 g red lentils
- 200 g roasted red peppers, preserved, drained, sliced
- 100 g sun-blush tomatoes
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g dried tagliatelle (see tip)
- 200 g kale, thick stalks removed, chopped
- 10 g vegan cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2680 kJ / 639 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 1344 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Vegetarian Chilli
35min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min