Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g olive oil
- 80 g onions, quartered
- ½ Tbsp fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 tsp harissa paste, to taste
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 600 g mixed root vegetables, peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
- 400 g water
- 240 g tinned haricot beans, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 7.6 g
Alternatieve recepten
Vegetarian Chilli
35 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.