Root Vegetable Hotpot with Harissa
TM6 TM5 TM31

Root Vegetable Hotpot with Harissa

4.3 (89 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 25 g olive oil
  • 80 g onions, quartered
  • ½ Tbsp fresh thyme, leaves only
  • 1 - 2 tsp harissa paste, to taste
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    of 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 600 g mixed root vegetables, peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
  • 400 g water
  • 240 g tinned haricot beans, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped

Voeding
per 1 portion
Calorieën
774 kJ / 185 kcal
Eiwitten
4.5 g
Koolhydraten
24.6 g
Vetten
7.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten