
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g olive oil
- 80 g onions quartered
- ½ Tbsp fresh thyme leaves only
- 1 - 2 tsp harissa paste to taste
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 600 g mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
- 400 g water
- 240 g tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 g fresh parsley leaves roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 185 kcal / 774 kJ
- Eiwitten
- 4.5 g
- Vetten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 24.6 g