Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Swiss chard, stalks removed
- 60 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 tsp caraway seeds
- 20 g tomato purée
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 40 g tamarind paste
- 350 g water
- 240 g tinned chickpeas (1 x 400 g tin, drained)
- 220 g tinned butter beans (1 x 400 g tin, drained)
- ½ Tbsp caster sugar
- 1 ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp dried chilli flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1óra
Cape Malay Vegetable Curry
35p
Chickpea, Squash and Kale Stew
45p
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50p
Creamy White Beans and Leeks
20min
Vegetable and Chickpea Tagine
50p
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45p
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40p
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25p
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45p
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25p