Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Swiss chard, stalks removed
- 60 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 tsp caraway seeds
- 20 g tomato purée
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 40 g tamarind paste
- 350 g water
- 240 g tinned chickpeas (1 x 400 g tin, drained)
- 220 g tinned butter beans (1 x 400 g tin, drained)
- ½ Tbsp caster sugar
- 1 ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp dried chilli flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14 Std. 45 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min