Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 5.17 g
- Koolhydraten
- 10.23 g
- Vetten
- 10.42 g
- Vezels
- 5.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 Std. 30 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min