Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 5.17 g
- Koolhydraten
- 10.23 g
- Vetten
- 10.42 g
- Vezels
- 5.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1小时 35 分钟
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 分钟
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1小时 15 分钟