Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 5.17 g
- Koolhydraten
- 10.23 g
- Vetten
- 10.42 g
- Vezels
- 5.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2u. 35min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min