Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g red quinoa
- 1000 g water
- 50 g onions, halved
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
- 40 g rice (e.g. basmati, long grain)
- 1 tsp ground cumin, plus extra for serving
- 300 g Swiss chard, white stalks removed, torn in pieces
-
600 - 700
g chicken stock
of vegetable stock - 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- ½ lemon, juice only
- 100 g tinned black beans, rinsed, drained
- 100 g natural yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 115.8 kJ / 27.7 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min