Compatibele versies
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, quartered
- 100 g leeks, white part only, cut in pieces
- 120 g fennel, cut in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 50 g salted butter, diced
- 100 g dry white wine
- 350 g cooked, peeled chestnuts
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 800 g water
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1282 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 11.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Fennel Risotto
35 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min