Compatibele versies
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, quartered
- 100 g leeks, white part only, cut in pieces
- 120 g fennel, cut in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 50 g salted butter, diced
- 100 g dry white wine
- 350 g cooked, peeled chestnuts
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 800 g water
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1282 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 11.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min.
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Celeriac and Apple Soup
55 Min