Compatibele versies
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, quartered
- 100 g leeks, white part only, cut in pieces
- 120 g fennel, cut in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 50 g salted butter, diced
- 100 g dry white wine
- 350 g cooked, peeled chestnuts
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 800 g water
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1282 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 11.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Broccoli and stilton soup
30min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 Std. 20 Min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Watercress Soup
25 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Asparagus Stem Soup
55 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Spinach and Parmesan Soup
45min