Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio

Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio

4.4 28 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • onions quartered
    120 g
  • leeks white part only, cut in pieces
    100 g
  • fennel cut in pieces
    120 g
  • fresh thyme leaves only, to taste
    2 - 3 sprigs
  • salted butter diced
    50 g
  • dry white wine
    100 g
  • cooked, peeled chestnuts
    350 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • water
    800 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ¼ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 4.9 g
Calorieën 1282 kJ / 306 kcal
Vetten 11.9 g
Koolhydraten 33.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...