Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g onions, quartered
- 1 Tbsp olive oil
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp sugar
- 2 Tbsp red pepper pesto
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g roasted red peppers, preserved
- 200 g vegetable stock
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 67 kJ / 16 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1h 30min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Chilli con Carne
40min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Hot Artichoke Dip
30min