Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g onions, quartered
- 1 Tbsp olive oil
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp sugar
- 2 Tbsp red pepper pesto
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g roasted red peppers, preserved
- 200 g vegetable stock
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 67 kJ / 16 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11h 10min
Green Apple Bellini
3h 15min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Summer Pudding
8 godz. 30 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
White Bean and Feta Dip
5min
Red Cabbage
1h