Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g onions, quartered
- 1 Tbsp olive oil
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp sugar
- 2 Tbsp red pepper pesto
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g roasted red peppers, preserved
- 200 g vegetable stock
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 67 kJ / 16 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Cranberry Sauce
1h
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Pea Gazpacho
4u. 15min
Get Ahead Turkey Gravy
1 Std. 45 Min
Piped Raspberry Mousse
1h
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Peppercorn Sauce
30min
Salsa Verde
10min
Celeriac and Apple Soup
55min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h