Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quenelles
- 375 g white fish fillets, skinless, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- 100 g unsalted butter, diced
Panade
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g milk
- 50 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 egg whites, from medium eggs
- 600 g water
Sauce
- 1 Tbsp cornflour
- 100 g single cream
- 2 shallots, halved
- 30 g unsalted butter, diced
- 150 g watercress, plus extra for garnish
- 200 g water
- 100 g natural yoghurt
- 1 Tbsp chicken stock paste
- ½ lemon, juice only
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2502 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Sloe Gin
2160h 20 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min