Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quenelles
- 375 g white fish fillets, skinless, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- 100 g unsalted butter, diced
Panade
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g milk
- 50 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 egg whites, from medium eggs
- 600 g water
Sauce
- 1 Tbsp cornflour
- 100 g single cream
- 2 shallots, halved
- 30 g unsalted butter, diced
- 150 g watercress, plus extra for garnish
- 200 g water
- 100 g natural yoghurt
- 1 Tbsp chicken stock paste
- ½ lemon, juice only
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2502 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cucumber Soup
25 min
Onion soup
1h 10 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30 min
Crab Tart
2h 30 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Soubise Sauce
30 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min