Compatibele versies
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3136 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min
Rice with Duck
1h 5min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Duck and Pork Terrine
52u.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min