Compatibele versies
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3136 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Beef Stroganoff
1h
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Beef in Stout
1h 40min
Beef Bourguignon
1h 30min