Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh parsley leaves, to taste
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 220 g onions, quartered
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded (see tip)
- 150 g dry white wine
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1909.3 kJ / 456.4 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 759.7 mg
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Broccoli and stilton soup
30 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Hollandaise Sauce
15 min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Hollandaise Sauce
15 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min