Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh parsley leaves, to taste
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 220 g onions, quartered
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded (see tip)
- 150 g dry white wine
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1909.3 kJ / 456.4 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 759.7 mg
Alternatieve recepten
Crab & Prawn Linguine
25 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Salmon tartare
25 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1h
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Fish Stew
45 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min