Mussels in Cream and White Wine Sauce
TM6 TM5

Mussels in Cream and White Wine Sauce

4.3 (35 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 - 15 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste
  • 1 - 2 garlic cloves, to taste
  • 220 g onions, quartered
  • 45 g extra virgin olive oil
  • 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded (see tip)
  • 150 g dry white wine
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g double cream

Voeding
per 1 portion
Calorieën
935 kJ / 223 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
17 g
Vezels
0.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten