Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 220 g onions, quartered
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded (see tip)
- 150 g dry white wine
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Clams with Garlic Sauce
2h 40min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Thai Mussels
25 min
Brodet (Fish stew)
1h 15 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Seafood Risotto
40 min