Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 squid hoods (approx. 300 g)
- 20 large raw prawns, peeled, (approx. 200 g)
- 4 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest, (approx. 5 x 2 cm), no white pith
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred and cut in halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely chopped for garnishing
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra finely chopped for garnishing
- 40 g olive oil
- 30 g dry white wine
- ½ tsp sweet paprika
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 - 2 lemons, cut into wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 543 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 5.9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seafood Stew with Rice
30min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Prawn Saganaki
35min
Shrimp Yakisoba
35min
Stir-fried Vegetables
10min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Sicilian Prawn Salad
40min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Sicilian Salad
30min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min