Apparaten en accessoires
Rolled Shoulder of Lamb
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
8 portions
Ingrediënten
-
tinned anchovies (approx. 6 fillets)15 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
lemon juice10 g
-
olive oil10 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lamb shoulder, boneless1500 - 2000 g
-
dry white wine150 g
-
water150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
238 mg
Eiwitten
37.1 g
Calorieën
2558.3 kJ /
611.5 kcal
Vetten
48.5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
20.6 g
Koolhydraten
1.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 Std. 15 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Fish and Herb Parcel
35 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min