Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g tinned anchovies (approx. 6 fillets)
- 25 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 10 g lemon juice
- 10 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless
- 150 g dry white wine
- 150 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2558.3 kJ / 611.5 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 48.5 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 238 mg
Alternatieve recepten
Fish Stew
45min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Linguine with Bacon and Prawns
35 min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 godz.
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Bloody Mary Soup
25 min