Apparaten en accessoires
Rolled Shoulder of Lamb
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
8 portions
Ingrediënten
-
tinned anchovies (approx. 6 fillets)15 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
lemon juice10 g
-
olive oil10 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lamb shoulder, boneless1500 - 2000 g
-
dry white wine150 g
-
water150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
238 mg
Eiwitten
37.1 g
Calorieën
2558.3 kJ /
611.5 kcal
Vetten
48.5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
20.6 g
Koolhydraten
1.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sticky Apple Pork Ribs
2u. 30min
Basque Chicken
1u. 10min
Chicken Provencale
1u.
Chicken in Yoghurt
1u.
Beef and Feta Koftas
1u. 20min
Lamb Spezzatino
1u. 45min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Pork Chops with Orange
2u. 25min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14u. 50min
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min