Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g tinned anchovies (approx. 6 fillets)
- 25 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 10 g lemon juice
- 10 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless
- 150 g dry white wine
- 150 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 35.9 g
Alternatieve recepten
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Chicken in Yoghurt
1h
Italian Crusted Lamb
5h
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Tarte Bourguignonne
1h 30 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1óra 10p
Lamb Moussaka
1h 30 min
Steak Provençal Pie
2 Std. 15 Min
Basque Chicken
1óra 10p
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min