Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g tinned anchovies (approx. 6 fillets)
- 25 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 10 g lemon juice
- 10 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless
- 150 g dry white wine
- 150 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2558.3 kJ / 611.5 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 48.5 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 238 mg
Alternatieve recepten
Greek Style Pork Stew
30 Min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 Std. 40 Min
Lamb and Leek Pie
2h
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Marbled Chocolate Risotto
45min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min