Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 chicken legs, skin on and with bone in
- 250 g onions, quartered
- 8 garlic cloves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 12 fresh basil leaves
- 1 - 1 ½ Tbsp chilli sauce, to taste
- 2 Tbsp dried oregano
- 130 g olive oil
- 250 g fresh green beans, topped and tailed, cut in pieces (1 cm)
- 90 g white wine vinegar
- 80 g sugar
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 tsp cornmeal, finely ground
- 2 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3327 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Mexican Spare Ribs
50min
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Tom Yum with Prawns
25min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Chicken Tikka Masala
45min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.