Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 chicken legs, skin on and with bone in
- 250 g onions, quartered
- 8 garlic cloves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 12 fresh basil leaves
- 1 - 1 ½ Tbsp chilli sauce, to taste
- 2 Tbsp dried oregano
- 130 g olive oil
- 250 g fresh green beans, topped and tailed, cut in pieces (1 cm)
- 90 g white wine vinegar
- 80 g sugar
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 tsp cornmeal, finely ground
- 2 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3327 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min
Easter Cream Pastries
1 Std. 15 Min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Shrimp Yakisoba
35min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Prawn Tacos
30min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Seafood Korma
40min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken and Mushroom Balti
50min