Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 chicken legs, skin on and with bone in
- 250 g onions, quartered
- 8 garlic cloves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 12 fresh basil leaves
- 1 - 1 ½ Tbsp chilli sauce, to taste
- 2 Tbsp dried oregano
- 130 g olive oil
- 250 g fresh green beans, topped and tailed, cut in pieces (1 cm)
- 90 g white wine vinegar
- 80 g sugar
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 tsp cornmeal, finely ground
- 2 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3327 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min
Pilau Rice
30 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Peking Chicken
45 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 Std.