Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce

Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce

3.8 16 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • butter cut in pieces (1-2 cm)
    40 g
  • banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves
    2
  • garlic cloves
    2
  • water
    220 g
  • meat stock paste to taste (see Tips)
    ½ tsp
  • pink peppercorns
    2 tsp
  • new potatoes unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)
    300 g
  • lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)
    400 - 500 g
    400 - 500 g lamb fillet, (approx. 3-4 fillets)
  • sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • water to de-glaze frying pan
    1 Tbsp
  • green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves
    1 bunch
  • carrot cut in matchsticks
    1
  • whisky
    1 Tbsp
  • cornflour
    1 tsp
  • whipping cream
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 29 g
Calorieën 1830 kJ / 435 kcal
Vetten 29.3 g
Vezels 3.8 g
Koolhydraten 12.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...