Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g butter, cut in pieces (1-2 cm)
- 2 banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves
- 2 garlic cloves
- 220 g water
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new potatoes, unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)
-
400 - 500
g lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)
of 400 - 500 g lamb fillet - 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp water, to de-glaze frying pan
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves
- 1 carrot, cut in matchsticks
- 1 Tbsp whisky
- 1 tsp maize flour
- 60 g whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10 min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min