Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon, Carrots and Beans
- ½ - 1 tsp cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)
- 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2 mm)
- 250 g flat green beans, halved
Mango Sauce
- 250 g ripe mangoes, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 50 g brandy
- 1 tsp curry powder
- 300 g water
- 100 g double cream
- 120 g plain yoghurt
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2144 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cod with citrus butter
50 Min
Kung Pao Prawns
45min
Baked spinach and eggs
35 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Calamares a la Americana
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min