Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 1 tsp ground cumin
- 1 Tbsp olive oil
- 2 limes, halved
- 350 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (2 cm)
- 750 g water
- 2 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
- 250 g fresh sweetcorn kernels
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 190 g tomatoes, finely diced
- 2 spring onions, trimmed and sliced
- 140 g red peppers, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- 1 sprig fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2818 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45min
Lentil and Bacon Soup
8hod. 55min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Quick Lamb Dhansak
45min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Steamed Bread Rolls
2sa 10 dk
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Scotch Broth
1 godz.