Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 1 tsp ground cumin
- 1 Tbsp olive oil
- 2 limes, halved
- 350 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (2 cm)
- 750 g water
- 2 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
- 250 g fresh sweetcorn kernels
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 190 g tomatoes, finely diced
- 2 spring onions, trimmed and sliced
- 140 g red peppers, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- 1 sprig fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2818 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Turkey Chilli
40 min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Chicken Noodle Soup
25min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Tom Yum with Prawns
25min
Chicken Noodle Soup
25min
Chicken Cacciatore
50min
Spicy Minced Chicken Salad
30 min
Green Bean Casserole
1h 30min
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Seven Spice Chicken with Rice
35min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min