Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soy Reduction
- 60 g soy sauce
- 2 Tbsp water
- 2 Tbsp brown sugar
- ½ tsp chilli sauce, hot, (e.g. Sriracha, see tip)
Pork Mince
- 500 g pork fillet, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 spring onions, white part only, quartered, reserving green fronds for garnishing
- 20 g groundnut oil
- 230 g water chestnuts, tinned, drained
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
-
½
tsp vegetable stock paste (see tip)
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 Tbsp water
Coconut Rice and Eggs
- 300 g rice
- 400 g coconut milk
- 500 g water
- 4 medium eggs
- 20 g groundnut oil, plus extra for greasing
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3247 kJ / 773 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Pasta alla Puttanesca
35 min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Mojo Sauce for Seafood
10 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Mexican Spare Ribs
50min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min