Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 50 - 100 g onions, to taste
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 30 g oil
- 50 - 100 g Thai red curry paste, to taste
- 200 g coconut milk
- 200 g water
- 400 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royals), peeled, cut in bite-sized pieces
- 100 g carrots, cut in bite-sized pieces
- 15 g fish sauce
- 2 tsp sugar
-
2 - 3
makrut lime leaves
of fresh makrut lime leaves - 600 g chicken breasts, skinless, diced (3 cm)
- 150 g frozen green peas
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1914 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Chilli Con Carne
35 min
Quick Beef Massaman Curry
40 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Chicken Garam Masala
50 min
Quick Lamb Dhansak
45 min
Chicken Jalfrezi
1h
Butter Chicken
50 min
Quick Thai chicken curry
40 min
Spring Chicken Casserole
1sa 30 dk
Quick Lamb Dhansak
50 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min