Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 50 - 100 g onions, to taste
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 30 g oil
- 50 - 100 g Thai red curry paste, to taste
- 200 g coconut milk
- 200 g water
- 400 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royals), peeled, cut in bite-sized pieces
- 100 g carrots, cut in bite-sized pieces
- 15 g fish sauce
- 2 tsp sugar
-
2 - 3
dried kaffir lime leaves
of fresh kaffir lime leaves - 600 g chicken breasts, skinless, diced (3 cm)
- 150 g frozen green peas
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1914 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Curry with Spinach
1j 5 mnt
Chicken Garam Masala
50min
Quick Thai chicken curry
40min
Quick Lamb Dhansak
45 min
Chilli Con Carne
35 Min
Chicken Korma
40min
Quick Lamb Dhansak
50min
Chicken Tikka Masala
45 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Green Curry Chicken
55 min