Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Tbsp pink peppercorns
- 1 Tbsp white peppercorns
- 1 Tbsp black peppercorns
- 60 g unsalted butter, diced
- 45 g shallots, halved
- 100 g brandy
- 130 g beef stock
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour, dissolved in 1 Tbsp water
- 60 g double cream
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Yorkshire Pudding
1h
Onion Bhaji
45 Min
Butter Chicken
50 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Cucumber and Mint Raita
25min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min