Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Tbsp pink peppercorns
- 1 Tbsp white peppercorns
- 1 Tbsp black peppercorns
- 60 g unsalted butter, diced
- 45 g shallots, halved
- 100 g brandy
- 130 g beef stock
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour, dissolved in 1 Tbsp water
- 60 g double cream
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Garlic and Herb Butter
1 Std. 10 Min
Mayonnaise
5 Min
Hollandaise Sauce
15min
Butter Chicken
50min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Yorkshire Pudding
1h