Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Tbsp pink peppercorns
- 1 Tbsp white peppercorns
- 1 Tbsp black peppercorns
- 60 g unsalted butter, diced
- 45 g shallots, halved
- 100 g brandy
- 130 g beef stock
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour, dissolved in 1 Tbsp water
- 60 g double cream
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare Sauce
10min
Béarnaise Sauce
20min
Salsa Verde
10min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Béchamel Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 Std. 45 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.