Apparaten en accessoires
Peppercorn Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
pink peppercorns1 Tbsp
-
white peppercorns1 Tbsp
-
black peppercorns1 Tbsp
-
unsalted butter diced60 g
-
shallots halved45 g
-
brandy100 g
-
beef stock130 g
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
cornflour dissolved in 1 Tbsp water1 Tbsp
-
double cream60 g
-
fine sea salt to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
905 kJ /
216 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
8.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Add Some Sauce!
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Red Onion Gravy
25 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Cucumber and Mint Raita
25 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Garlic and Herb Butter
1 Std. 10 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Butter Chicken
50 Min
Prawn Cocktail
15 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.