Apparaten en accessoires
Hollandaise Sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
350 g
Ingrediënten
-
unsalted butter diced250 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 40 g
Natrium
113.1 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
921.1 kJ /
220.1 kcal
Vetten
24.4 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
15.1 g
Koolhydraten
0.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mayonnaise
5min.
Béarnaise Sauce
20min.
Hollandaise Sauce
15min.
Béchamel Sauce
15min.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3hod. 40min.
Fresh Pasta Dough
1hod.
Béarnaise Sauce
15min.
Béchamel Sauce
15min.
Amaretti Crème Brulée
4hod. 30min.
Chocolate mousse
3hod. 20min.
Chocolate Mousse
3hod. 20min.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min.