Apparaten en accessoires
Risotto with Parmesan Cheese
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
extra virgin olive oil10 g
-
unsalted butter diced40 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
dry white wine60 g
-
water820 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable, crumbled1
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1812 kJ /
433 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 Min
Risotto with Parmesan
40 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Risotto for One
35 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Tomato Sauce
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min