Hollandaise Sauce

Hollandaise Sauce

4.3 48 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 Total recipe

Ingrediënten

  • water (see tip for portioning)
    20 g
  • freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)
    40 g
  • unsalted butter diced (see tip for portioning)
    350 g
  • egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)
    8
  • fine sea salt (see tip for portioning)
    ½ tsp
  • ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Total recipe

Natrium 939 mg
Eiwitten 48 g
Calorieën 15119 kJ / 3611 kcal
Vetten 380 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 203 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...