Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g water (see tip for portioning)
- 40 g lemon juice, freshly squeezed (see tip for portioning)
- 350 g unsalted butter, diced (see tip for portioning)
- 8 egg yolks, from medium eggs (see tip for portioning)
- ½ tsp fine sea salt (see tip for portioning)
- 2 pinches ground black pepper, freshly ground (see tip for portioning)
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 380 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fresh Pasta Dough
1h
Béarnaise Sauce
20 dk
Peppercorn Sauce
30 dk
Béarnaise sauce
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Béarnaise sauce
20 dk
Béchamel Sauce
15 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Hollandaise Sauce
15 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min