Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g water (see tip for portioning)
- 40 g lemon juice, freshly squeezed (see tip for portioning)
- 350 g unsalted butter, diced (see tip for portioning)
- 8 egg yolks, from medium eggs (see tip for portioning)
- ½ tsp fine sea salt (see tip for portioning)
- 2 pinches ground black pepper, freshly ground (see tip for portioning)
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 380 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise sauce
15min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min
Béarnaise Sauce
15min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Peppercorn Sauce
30min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min