Apparaten en accessoires
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
Filling
-
strawberries hulled, halved200 g
-
Amaretto (optional)50 g
-
unsalted butter diced30 g
-
Braeburn apples peeled, cored, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh blackberries (see tip)200 g
-
golden caster sugar100 g
Crumble
-
hazelnuts50 g
-
almonds50 g
-
plain flour100 g
-
rolled oats50 g
-
golden caster sugar90 g
-
unsalted butter diced100 g
Crème Anglaise
-
water1000 g
-
whole milkdouble cream300 g
-
egg yolks from medium eggs5
-
caster sugar50 g
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
71.4 mg
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
612.8 kJ /
147.2 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
12.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Rhubarb Crumble
55 Min
Brandy Butter
10 Min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Raspberry and Apple Crumble
1 Std. 5 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.