Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 200 g strawberries, hulled, halved
- 50 g Amaretto (optional)
- 30 g unsalted butter, diced
- 200 g Braeburn apples, peeled, cored, cut in pieces (2 cm)
- 200 g fresh blackberries (see tip)
- 100 g golden caster sugar
Crumble
- 50 g hazelnuts
- 50 g almonds
- 100 g plain flour
- 50 g rolled oats
- 90 g golden caster sugar
- 100 g unsalted butter, diced
Crème Anglaise
- 1000 g water
-
300
g double cream
of whole milk - 5 egg yolks, from medium eggs
- 50 g caster sugar
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 612.8 kJ / 147.2 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 71.4 mg
Alternatieve recepten
Bread Sauce
1h 25min
Smoked Mackerel Pâté
55 min.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25 min
Cauliflower Cheese
50 min.
Rhubarb Crumble
55 min.
Rhubarb Fool
1h 10 min.
Stewed Rhubarb with Orange
10 min.
Victoria Sponge
1h 10 min.
Classic Flapjack
55 min.
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1h
Spiced Red Cabbage
1h 10 min.
Raspberry and Apple Crumble
1h 5 min.