Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g vintage Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh mixed herbs, leaves only (e.g. thyme, parsley, sage)
- 50 g white bread, torn in pieces
- 10 g olive oil
- ½ tsp dried chilli flakes
- 3 ½ tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 300 g short dried pasta (e.g. macaroni, penne, farfalle)
- 40 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 150 g cream cheese with black pepper
- 450 g milk
- 1 ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3377.2 kJ / 807.2 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 81.2 g
- Vetten
- 40.8 g
- Verzadigd vet
- 22.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 2643.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 Min
Pasta alla Nerano
40min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1h
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min