Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g vintage Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh mixed herbs, leaves only (e.g. thyme, parsley, sage)
- 50 g white bread, torn in pieces
- 10 g olive oil
- ½ tsp dried chilli flakes
- 3 ½ tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 300 g short dried pasta (e.g. macaroni, penne, farfalle)
- 40 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 150 g cream cheese with black pepper
- 450 g milk
- 1 ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3377.2 kJ / 807.2 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 81.2 g
- Vetten
- 40.8 g
- Verzadigd vet
- 22.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 2643.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Pasta alla Nerano
40min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Cheesecake Brownies
1 Std. 55 Min