Apparaten en accessoires
Spaghetti alla Carbonara
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
-
pecorino (optioneel) cut in pieces (3 cm)30 g
-
guanciale cubed (see tip)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
medium egg1
-
egg yolks from medium eggs3
-
ground black pepper3 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
24.2 g
Calorieën
2999 kJ /
716.8 kcal
Vetten
42.2 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
63.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Then. Now. Always.
50 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Raspberry Turnovers
2 godz.
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 godz. 30 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Miso Butterscotch Milkshake
20 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min