Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g celery, cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 878 mg
Alternatieve recepten
Basmati Rice
35 min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25 min
White Long-grain Rice
35 min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Chilli con Carne
40min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min