Sous-vide Sausage Ragù

Sous-vide Sausage Ragù

4.6 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 25min
4 portions

Ingrediënten

Sous-vide Sausage Mixture
  • onions quartered
    60 g
  • carrot peeled, cut in pieces
    60 g
  • celery cut in pieces
    50 g
  • pork sausage meat (see tip)
    400 g
  • balsamic vinegar
    5 g
  • fine sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • fresh sage leaves
    3
  • fresh rosemary
    2 sprigs
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
  • dry white wine
    50 g
  • olive oil
    2 Tbsp
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • caster sugar
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    2 - 3 pinches
  • dried oregano
    1 tsp
  • fresh basil leaves (optioneel) for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 878 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 1811 kJ / 433 kcal
Vetten 36 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...