Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g celery, cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 878 mg
Alternatieve recepten
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1小时 15 分钟
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chilli Con Carne
35 Min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Smoky Pork and Beans
3h