Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 1000 g pork shoulder, boneless, cut in pieces (5 cm)
- 150 g onions, sliced
- 300 g dry red wine, full-bodied
- 2 bay leaves
- 4 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh rosemary
- 1 celery stalk, sliced (2 cm)
- 8 cloves
- 6 garlic cloves, lightly crushed
- 12 black peppercorns
- 1 Tbsp juniper berries, lightly crushed
Stew
- 5 Tbsp olive oil
- 200 g chorizo, sliced (5 mm)
- 1 Tbsp tomato purée
- 2 tsp plain flour
- 20 g dried porcini mushrooms
- 100 g red vermouth
- 350 g water, boiling
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 70 g cooked, peeled chestnuts, halved
- 1 Tbsp unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1633 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 23.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice with Duck
1h 5min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2h 10min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 Std.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Beef in Stout
1h 40min