Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g bacon lardons
- 30 g olive oil
- 35 g shallots, halved
- 60 g carrots, cut in pieces
- 700 g pork meat, cut in pieces (3 cm)
- 50 g wholegrain mustard
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp beef stock paste, homemade - 3 pinches fine sea salt, or to taste
- 3 pinches ground black pepper, or to taste
- 200 g dry cider
- 550 g potatoes, cut in pieces (4 cm)
- 400 g button mushrooms, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2436 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 50.2 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1h
Beef Bourguignon
1h 30 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Beef in Stout
1h 40 min
Smoky Pork and Beans
3h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min