Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g bacon lardons
- 30 g olive oil
- 35 g shallots, halved
- 60 g carrots, cut in pieces
- 700 g pork meat, cut in pieces (3 cm)
- 50 g wholegrain mustard
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp beef stock paste, homemade - 3 pinches fine sea salt, or to taste
- 3 pinches ground black pepper, or to taste
- 200 g dry cider
- 550 g potatoes, cut in pieces (4 cm)
- 400 g button mushrooms, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2436 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 50.2 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Beef Bourguignon
1h 30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Creamy mustard chicken stew
40min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min