Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roux
- 30 g vegetable oil
- 2 Tbsp plain flour
- 300 g water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
Étouffée
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 green pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 red pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 stick celery, quartered (approx. 70 g)
- 1 red chilli, halved, deseeded
- ½ tsp Cajun spice mix
-
1
tsp fresh basil leaves, chopped
of ¼ tsp dried basil - ½ tsp fine sea salt
- 400 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 4 spring onions, sliced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1408 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Basque Chicken
1h 10 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 mnt
Chicken and Mushroom Balti
50 mnt
Mardi Gras Meatballs
1j 5 mnt
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 mnt
Moroccan Chicken and Couscous
45 mnt
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 mnt
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 mnt
Smoky Pork and Beans
3 Std.