Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roux
- 30 g vegetable oil
- 2 Tbsp plain flour
- 300 g water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
Étouffée
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 green pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 red pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 stick celery, quartered (approx. 70 g)
- 1 red chilli, halved, deseeded
- ½ tsp Cajun spice mix
-
1
tsp fresh basil leaves, chopped
of ¼ tsp dried basil - ½ tsp fine sea salt
- 400 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 4 spring onions, sliced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1408 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken and Mushroom Balti
50min
Greek Style Pork Stew
30min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min