Compatibele versies
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (1 cm)
- ½ lemon, thin peelings of skin
- 35 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp sweet paprika
- 300 g carrots, cut in pieces
- 150 g red pepper, cut in pieces
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g wild rice
- 1000 g water
- 100 g cream
- 2 tsp wholegrain mustard
- 20 g cornflour
- 15 g fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2616 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 47.7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 25.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1 godz.
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Chicken Étouffée
45min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Greek Style Pork Stew
30min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Honeyed Chicken
25min
Saffron Chicken Penne
30min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min