Compatibele versies
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (1 cm)
- ½ lemon, thin peelings of skin
- 35 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp sweet paprika
- 300 g carrots, cut in pieces
- 150 g red pepper, cut in pieces
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g wild rice
- 1000 g water
- 100 g cream
- 2 tsp wholegrain mustard
- 20 g cornflour
- 15 g fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2616 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 47.7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 25.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Greek Style Pork Stew
30min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Beef Stroganoff
1h
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Chicken Pizzaiola
50min
Beef with Mushrooms
30min
Honeyed Chicken
25min