Compatibele versies
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (1 cm)
- ½ lemon, thin peelings of skin
- 35 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp sweet paprika
- 300 g carrots, cut in pieces
- 150 g red pepper, cut in pieces
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g wild rice
- 1000 g water
- 100 g cream
- 2 tsp wholegrain mustard
- 20 g cornflour
- 15 g fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2616 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 47.7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 25.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Beef-Ragout with Macaroni
30 dk
Chicken Étouffée
45min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 dk
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Honeyed Chicken
25 min
Chicken Pizzaiola
50min
Tomato basil chicken stew
35min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min