Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g leek, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Bündnerfleisch, cut in strips (2 cm) (see tip)
- 30 g unsalted butter, diced
- 80 g pearl barley
- 900 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 100 g whipping cream
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 116.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Chicken and Barley Stew
50min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Creamy tomato soup
30min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min