Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g leek, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Bündnerfleisch, cut in strips (2 cm) (see tip)
- 30 g unsalted butter, diced
- 80 g pearl barley
- 900 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 100 g whipping cream
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 116.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Goulash Soup
1h 15min
Lentil and Bacon Soup
8 Std. 55 Min
Garlic Turkey Stew
45min
Salt Cod Gratin
50min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15min
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min
Spinach and Parmesan Soup
45min