Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g leek, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Bündnerfleisch, cut in strips (2 cm) (see tip)
- 30 g unsalted butter, diced
- 80 g pearl barley
- 900 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 100 g whipping cream
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 116.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Janek's Chicken Soup
2 godz.
Coconut Prawn Soup
45min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Tuscan Bean Soup
50 min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min