Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
- 1020 g water
- 3 - 4 pinches fine sea salt
- 800 g parsnips, cut in pieces (2 cm)
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g double cream
- 50 g walnut halves, roughly chopped
- 150 g blue cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2275.9 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 475.5 mg
Alternatieve recepten
Leek and Potato Soup (TM6)
40min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Curried Parsnip Soup
30min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Broccoli and Apple Salad
5min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Creamy Pea Soup
40min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 Std. 25 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min