Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
- 1020 g water
- 3 - 4 pinches fine sea salt
- 800 g parsnips, cut in pieces (2 cm)
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g double cream
- 50 g walnut halves, roughly chopped
- 150 g blue cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2275.9 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 475.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Leek and Potato Soup (TM6)
40 Min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Potato and Celeriac Gratin
1小时 10 分钟
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Traditional Austrian Beef Goulash
4h