Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g chestnut mushrooms, quartered
- 250 g fresh button mushrooms, halved
- 2 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp fine sea salt
- 1 mushroom stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled
- 250 g boiling water
- 2 tsp cornflour, mixed with 2 tsp water
- 200 g soya milk, unsweetened
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp truffle oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 433.6 kJ / 103.6 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 316.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 Min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 Min
Creamy Mushroom Soup
20 Min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 Min