Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g duck breasts, skin on
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 60 g unsalted butter, diced
- 10 g anchovy fillets, in oil
- 100 g spam, diced
- ¼ tsp smoked paprika
- ½ tsp garlic powder
- 10 g rum
- 100 g cream cheese
- 200 g apples, unpeeled, cored and halved
- 2 baguettes, halved lengthways
- 1 tsp caster sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3222.4 kJ / 770.2 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 90.2 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1701.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Sumac-spiced Houmous
5min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Raw Asian Salad
10 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25 min
Cullen Skink
45 min
Smoked Salmon Pâté
5min