Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g duck breasts, skin on
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 60 g unsalted butter, diced
- 10 g anchovy fillets, in oil
- 100 g spam, diced
- ¼ tsp smoked paprika
- ½ tsp garlic powder
- 10 g rum
- 100 g cream cheese
- 200 g apples, unpeeled, cored and halved
- 2 baguettes, halved lengthways
- 1 tsp caster sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3222.4 kJ / 770.2 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 90.2 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1701.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Tapenade
5 dk
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2sa 40 dk
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10 dk
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1sa 40 dk
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1u. 35min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1sa
Fresh Chickpea Pasta
Keine Bewertungen
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1sa 15 dk
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Tuna Niçoise Toasts
3sa
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 dk