Apparaten en accessoires
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1701.4 mg
Eiwitten
35.6 g
Calorieën
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Vetten
29.6 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
14.9 g
Koolhydraten
90.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slicing and Grating
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Spiralized Tortilla
35 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
French Onion Soup
1 Std.
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 Min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1 Std.
Pea and Mint Soup
20 Min
Onion Soup
1 Std.
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min