Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Clarified Butter
- 400 g unsalted butter, soft
Parfait
- 2 garlic cloves
- 2 shallots, halved (approx. 50 g)
- 150 g unsalted butter, soft
- 650 g chicken livers
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g brandy
- 100 g double cream
- 5 sprigs fresh thyme, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2256.8 kJ / 539.4 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 51.5 g
- Verzadigd vet
- 31.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 290.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Mayonnaise
5min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1sa 10 dk
Duck and Pork Terrine
52hod.
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 dk
Hollandaise Sauce
15 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Chicken Liver Pate
25 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2sa 10 dk