Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 duck breasts, skin on (300-350 g total)
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 2 cloves
- 1 tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 slices white bread, crusts removed (approx. 40 g)
- 100 g milk
- 12 slices streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole
- 600 g pork shoulder, boneless, diced
- 1 garlic clove, large
- 75 g shallots, halved
- 200 g chicken livers
- 2 Tbsp ruby port
- 2 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g pistachio nuts, unsalted, roughly chopped
- 75 g dried cranberries
- boiling water, for baking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1503 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 754 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Steak and Kidney Pudding
5h
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Thai Prawn Patties
1 Std. 20 Min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min