Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 duck breasts, skin on (300-350 g total)
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 2 cloves
- 1 tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 slices white bread, crusts removed (approx. 40 g)
- 100 g milk
- 12 slices streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole
- 600 g pork shoulder, boneless, diced
- 1 garlic clove, large
- 75 g shallots, halved
- 200 g chicken livers
- 2 Tbsp ruby port
- 2 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g pistachio nuts, unsalted, roughly chopped
- 75 g dried cranberries
- boiling water, for baking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1503 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 754 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Hollandaise Sauce
15min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50 min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min