Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 225 g plain flour, plus extra for dusting
- 120 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 1 Tbsp water
- ¼ tsp fine sea salt
Filling
- 30 g milk
- 1 pinch saffron threads
- 150 g double cream
- 1 medium egg
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g fresh crab meat, mix of white and brown
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1988 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Emmental Gougères
50 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Frangipane Cake
1h 45min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Summer Pudding
8 godz. 30 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Raspberry Balsamic Glaze
73u.
Steak and Kidney Pudding
5h