Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 225 g plain flour, plus extra for dusting
- 120 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp water
Filling
- 30 g milk
- 1 pinch saffron threads
- 150 g double cream
- 1 medium egg
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g fresh crab meat, mix of white and brown
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1988 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 413 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1sa
Smoked Haddock and Spinach Tart
2sa 30 dk
Tartare Sauce
10 dk
Crab Cakes
1u. 35min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 dk
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 Std. 55 Min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 Std.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min
Fish Stew
45 Min
Crème Pâtissière
15 min