Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 225 g plain flour, plus extra for dusting
- 120 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp water
Filling
- 30 g milk
- 1 pinch saffron threads
- 150 g double cream
- 1 medium egg
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g fresh crab meat, mix of white and brown
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1988 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 413 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Rhubarb Ice Cream
36sa 25 dk
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 Std.