Crab, Saffron and Parmesan Tartlets

Crab, Saffron and Parmesan Tartlets

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
6 pieces

Ingrediënten

Shortcrust Pastry
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • plain flour plus extra for dusting
    225 g
  • unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing
    120 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • water
    1 Tbsp
Filling
  • milk
    30 g
  • saffron threads
    1 pinch
  • double cream
    150 g
  • medium egg
    1
  • cayenne pepper
    2 pinches
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh crab meat mix of white and brown
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 piece

Natrium 413 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 1988 kJ / 478 kcal
Vetten 33 g
Verzadigd vet 19 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...