Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 225 g plain flour, plus extra for dusting
- 120 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp water
Filling
- 30 g milk
- 1 pinch saffron threads
- 150 g double cream
- 1 medium egg
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g fresh crab meat, mix of white and brown
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1988 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 413 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Emmental Gougères
50min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Crab Cakes
1h 35min
Crab Tart
2 godz. 30 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Arbroath Smokie Soup
40min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Salmon Soufflé
1 godz.
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min