Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 40 g sesame oil
- 40 g light soy sauce
- 25 g lime juice, freshly squeezed
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g fresh coriander, plus extra for garnish
- 3 spring onions, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if desired
- 800 g fresh salmon fillet (1 large fillet)
Cooking
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1317 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 23.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min