Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 40 g sesame oil
- 40 g light soy sauce
- 25 g lime juice, freshly squeezed
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g fresh coriander, plus extra for garnish
- 3 spring onions, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if desired
- 800 g fresh salmon fillet (1 large fillet)
Cooking
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1317 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 23.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min