Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teriyaki Sauce
- 1 garlic clove
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g sesame oil
- 50 g dark soy sauce
- 30 g rice vinegar
- 50 g dark brown sugar
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
Salmon Burgers
- 2 garlic cloves
- 6 spring onions, (approx. 60 g), cut in pieces (3 cm)
- 15 g light brown sugar
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 500 g), cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 Tbsp vegetable oil
- mayonnaise, for serving
- 6 bread rolls, halved
- 6 green lettuce leaves
- 1 red onion, thinly sliced
- 1 avocado, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2236 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1073 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Masala Hake at 55°C
55min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Shakshuka
50 Min
Mexican Stuffed Peppers
45 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min