
Compatibele versies
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g butternut squash peeled, cut in pieces (5 cm)
- 3 Tbsp olive oil
- 1 ½ Tbsp honey
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 30 g almonds
- 200 g quinoa
- 400 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g fresh baby spinach
- 30 g walnut oil
- 15 g lemon juice
- 2 spring onions cut in pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh mint leaves only
- 1 pomegranate seeds only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 356 kcal / 1489 kJ
- Eiwitten
- 6.4 g
- Vetten
- 24 g
- Koolhydraten
- 28.7 g