Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g quinoa, rinsed
- 400 g water
- 2 apples, peeled, cored, quartered (approx. 170 g)
- 100 g walnut halves
- 2 garlic cloves
- 80 g extra virgin olive oil
- 60 g cider vinegar
- 2 Tbsp honey
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g kale, tough stems removed
- 120 g goat's cheese, crumbled
- 100 g cooked beetroot, diced (1 cm)
- 100 g dried cranberries
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1680.2 kJ / 401.6 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 350 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Asian Chopped Salad
20 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Smoky Couscous Salad
20 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Detox Salad
10 Min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min