Rosemary Mashed Root Vegetables
TM6 TM5 TM31

Rosemary Mashed Root Vegetables

4.7 (50 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g water
  • 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 500 g sweet potatoes, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 500 g potatoes, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 1 tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 - 3 pinches dried rosemary, to taste
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving

Voeding
per 1 portion
Calorieën
812 kJ / 194 kcal
Eiwitten
3.3 g
Koolhydraten
35 g
Vetten
5.2 g
Verzadigd vet
0.7 g
Vezels
5.3 g
Natrium
465 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten