Salt-free Vegetable Stock Paste

Salt-free Vegetable Stock Paste

4.9 43 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
500 g

Ingrediënten

  • celery stalks washed, cut in pieces
    200 g
  • carrots washed, peeled, cut in pieces
    250 g
  • onions quartered
    100 g
  • tomatoes washed, cut in pieces
    100 g
  • courgettes washed, cut in pieces
    150 g
  • fresh mushrooms washed, halved if large
    50 g
  • garlic clove
    1
  • dried bay leaf (optioneel)
    1
  • fresh mixed herbs washed (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley leaves only, washed
    4 sprigs
  • olive oil
    15 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 20 g

Natrium 15.5 mg
Eiwitten 0.5 g
Calorieën 76.1 kJ / 18.2 kcal
Vetten 0.7 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 2.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...