Salt-free Chicken Stock Paste

Salt-free Chicken Stock Paste

4.8 16 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
400 g

Ingrediënten

  • chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces (3 cm)
    300 g
  • mixed white vegetables washed, peeled (e.g. celeriac, onion, garlic, leek), cut in pieces (2-3 cm)
    200 g
  • fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), washed, leaves only
    4 sprigs
  • dried bay leaf
    1
  • clove
    1
  • coriander seeds
    5

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 20 g

Natrium 20.7 mg
Eiwitten 3.9 g
Calorieën 130.9 kJ / 31.3 kcal
Vetten 0.9 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 2.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...